STEK conceptstore

Op vakantie op Texel, het eiland waar ik graag kom! Van een uurtje in De Koog, het Chersonissos van Texel, naar Den Burg. Een aangename verrassing in Den Burg, namelijk het stoere STEK conceptstore. Opgepast! Koopgevaar.

Nietsvermoedend liepen we langs winkelketens als HEMA en Action, toen mijn oog viel op te gave accessoires!

STEK conceptstore
STEK conceptstore in Den Burg (Foto: STEK conceptstore)

Bij het zien van de voorgevel had ik natuurlijk al een budget in gedachten moeten nemen maar toen ik dat bedacht, was ik al binnen! Een plus van deze store zijn toch wel de stellingkasten en de tafels die worden gebruikt om de accessoires uit te stallen. Heerlijk overzichtelijk en in het midden van de winkel diverse plekjes op tafels waar nog meer moois te zien is.

Alle gave accessoires van merken als IXXI en HK living. Te leuke quotes op postcards van Beezonder en Mwah. Kinderkleding in te leuke zwart wit designs, sorry…. niet gekeken naar het merk want niet van belang voor mij 😉 En al die items tussen de oh zo hippe term ‘urban jungle.’ Aan planten niets tekort in STEK conceptstore. Maar planten in de auto tussen de barbecue, een strandtent en de zak met was…. leek mij niet zo’n goed idee.

Maar het meest hebberig werd ik misschien wel van de cactussen in alle soorten, kleuren en maten plantenzakken. Nee, Cindy. Geen cactussen meer, ik herhaal: GEEN CACTUSSEN MEER!

20170808_143432
Cactussen in alle soorten, maten en prijzen. Leuk voor jezelf maar zeker als cadeautje (voor jezelf)

Wat kocht ik dan wel? Te lekkere koffie van Koffiebranderij Texel. Hoe leuk, opnieuw een product gemaakt op Texel. Ik kocht een zak in de smaak Fazendo Pantano, welke naam ook: een foto van de website want de zak koffiebonen is hier al bijna op.

Texelse branding
Overheerlijke koffie, Texelse Branding

Een paar toffe postcards én een setje oorbellen. Ook dat hebben ze bij STEK conceptstore. #leukstewinkelvantexel is meer dan waar!

Op naar Texel!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s