Sinterkerst cadeautjes

Op 10 november jarig zijn, bracht mij alvast in de cadeaustemming! Inspiratie nodig voor op je verlanglijstje? Lees gauw verder.

Ken je het? Je wilt niet te gretig overkomen maar familie en vrienden willen wel graag weten waar ze je blij mee kunnen maken. Daarom gebruik ik sinds vorig jaar een digitaal lijstje. Een uitkomst omdat je de cadeaus in diverse prijscategorieën kunt indelen en directe links naar shops kunt toevoegen. Nog steeds was het een verrassing, want:

1. Zouden ze het lijstje gebruiken?

2. Wat zouden ze kiezen?

3. Zijn de cadeautjes ook echt beschikbaar?

Dus kom alsjeblieft niet met het argument ‘Dan is het toch geen verrassing meer?’

Familie en vrienden blij, ik blij!

Een opsomming van de, veelal interieurgerelateerde, cadeaus die ik mocht ontvangen en die een aanrader zijn!

Cadeautip 1:

Deze stond niet op mijn lijstje maar mijn tante kent mij heel goed! De heerlijke geurkaarsen van WoodWick gaan lekker lang mee met de nadruk op LEKKER. Er zijn weinig geurkaarsen die ik niet te overheersend vind en toch aanwezig. (Ja, kritisch zijn ten opzichte van kaarsen mag) Prijzen variëren tussen de € 4,95 en € 32,95. Past trouwens goed in je schoen voor Sinterklaas!

Cadeautip 2:

Dit cadeau past net niet in je schoen dus meer iets voor onder de kerstboom, de Xala gieter Lungo. De hippe gieter in de vorm van een koffiepot. Zowel voor binnen (leuk met takken en/of bloemen) als voor buiten.

Cadeautip 3:

De producten van Zusss zijn zo fijn; betaalbaar, hip en persoonlijk. Zo kreeg ik twee theedoeken van Zusss, een zwarte en een okergele. Beiden met te leuke tekst én zo’n leuke quote op het label.

Voor € 7,95 heb je al zo’n hippe theedoek.

Wil je weten hoe ze drogen? Vraag het niet aan mij, dit soort theedoeken zijn toch vooral als accessoire bedoeld?!

Cadeautip 4:

Tekstborden in alle soorten en maten doen het altijd goed. Intratuin voorziet mij regelmatig van leuke borden met spreuken, net iets anders dan al de standaarddingen.

Prijzen? Geen idee want deze stonden niet op mijn lijstje maar deze mensen kennen mij gewoon heel goed. Ze weten wat ik leuk vind; mijn vriend en een leerling in mijn klas, hoe bijzonder.

Cadeautip 5:

Jaaaa, ook dit te dure cadeau stond op mijn lijstje. Voor mijzelf als reminder maar dus ook voor mijn vriendinnetjes als cadeautip. Hoe gaaf, Instax fotocamera! Voor 75 eurootjes kun je deze op je lijstje zetten, nu nog een fotorolletje maar de camera is het belangrijkst. De fotootjes kan ik leuk aan mijn DIY memobord van betonijzer hangen!

Lukt het om je schoenen gevuld te krijgen? Lukt het om de vloer onder de boom bezaaid te krijgen? Jaaaa!

Maar er is nog een cadeautip 6: zoenen, kaartjes, liefde en gezelligheid zijn altijd een goed idee. Deze zaken staan altijd op mijn lijstje!

PS. De vele repen Tony Chocolonely heb ik even achterwege gelaten net als de cadeaubonnen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s